03 დეკ - 01 იან
ღვინის ტექნოლოგი
თბილისი
ვაკანსიაზე გამოხმაურება

ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:

  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია: წარმოება/ოპერაციები წარმოების ტექნოლოგია
  • ინდუსტრია / სფერო: დასვენება და მოგზაურობა სტუმართმოყვარეობა, რესტორნები
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • განაკვეთი: სრული განაკვეთი
  • დასაქმების ფორმა: ვადიანი კონტრაქტი
  • სამუშაოს ადგილმდებარეობა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან

დამსაქმებლის მოთხოვნები:

  • გამოცდილება აუცილებელია: გამოცდილება 1 წლიდან
  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):
    წარმოება/ოპერაციები წარმოების ტექნოლოგია
  • ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):
    დასვენება და მოგზაურობა სტუმართმოყვარეობა, რესტორნები
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • მინიმალური განათლების დონე: ბაკალავრი
  • ენები: ქართული
საფერავის მამულები აცხადებს ვაკანსიას ღვინის ტექნოლოგის პოზიციაზე თბილისში.

სამუშაო გრაფიკი: სრული

აუცილებელი მოთხოვნებია: ტექნოლოგად მუშაობის არანაკლებ ერთწლიანი გამოცდილება, უმაღლესი განათლება მეღვინეობის სფეროში,

მოვალეობები: ყურძნის მიღება-გადამუშავება, ღვინო-მასალების დამუშავება და ჩამოსხმისთვის მომზადება, საჭირო საბუთების შედგენა, კომპიუტერული პროგრამების ცოდნა

სამუშაოზე მიღება მოხდება გამოსაცდელი ვადით. გამოსაცდელ ვადაში ანაზღაურება განისაზღვრება
ღვინის ქარხანა მდებარეობს კახეთში, ოფისი თბილისში
სამუშაო გრაფიკი: 5 დღიანი სამუშაო კვირა (ორშაბათიდან -პარასკევის ჩათვლით), 09.30- 18.00 საათამდე.

დაინტერესებულმა პირებმა გადმოგვიგზავნეთ რეზიუმე ელექტრონულ მისამართზე: Gourmandacademy1@gmail.com
მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება
წარმოება/ოპერაციები
წარმოების ტექნოლოგია
ნახვები
უნიკალური ნახვები