17 ნოე - 16 დეკ
 სუშის და ვოკის მზარეული/ღამის ცვლა
თბილისი
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ტელეფონი: +995 577 741661

ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:

  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება კულინარია
  • ინდუსტრია / სფერო: დასვენება და მოგზაურობა რესტორნები
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • განაკვეთი: სრული განაკვეთი
  • დასაქმების ფორმა: ვადიანი კონტრაქტი
  • სამუშაოს ადგილმდებარეობა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან

დამსაქმებლის მოთხოვნები:

  • გამოცდილება აუცილებელია: 0-დან 1 წლამდე
  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):
    სასტუმრო / რესტორანი / კვება კულინარია
  • ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):
    დასვენება და მოგზაურობა რესტორნები
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • ენები: ქართული
რესტორანი სუშიკო, რომელიც მდებარეობს ვერაზე, კორნელი კეკელიძის 14 , აცხადებს ღამის ცვლის გამოცდილ სუშის და ვოკის მზარეულის ვაკანსიებს .
გვიხილეთ FB ზე https://www.facebook.com/sushicotbilisi
ქსელის განვითარების ამ ეტაპზე ვეძებთ შედეგზე ორიენტირებულ , მოტივირებულ გუნდის წევრებს, გვაქვს 2 ვაკანსია.

დასაქმებულს ვთავაზობთ:
  • სასიამუვნო სამუშაო გარემოს, ახალგაზრდა თანამშრომელთა გუნდს ,
  • დაწინაურების პერსპექტივას, პროფესიულ ზრდას, მეგობრულ გარემოს, დაზღვევას დაზიანებებისაგან და უბედური შემთხვევისაგან სამუშაო ადგილზე, ღამის ცვლებში კომპანიის ხარჯზე ტრანსპორტირებას და კვებას.
  • გთავაზობთ მიმზიდველ ხელფასს, ანაზღაურება ერთი სამუშაო ცვლის 81 ლარი (net) სამუშაო გვაქვს 8 საათიანი ცვლები, შესაბამისად ერთი თვის ხელფასი 2000 ლარი (net) გამოდის.
  • სამუშაო გრაფიკი: 8 საათიანი სამუშაო გრაფიკი 5/2 -ზე, ხუთი ღამე მუშაობს და 2 დღე-ღამე ისენებს. ღამის ცვლა 19.00 სთ - დან 03.00 სთ -მდე

ფუნქცია-მოვალეობები:
  • სუშის ან ვოკის მომზადება განსაზღვრული რეცეპტისა და კალკულაციის მიხედვით;
  • ინგრედიენტების მარაგების კონტროლი;
  • პროდუქციის ხარისხის, გემოვნური თვისებებისა და ვადების კონტროლი;
  • მოწესრიგებული უნიფორმის ტარება;
  • სამზარეულოს შეუფერხებელი მუშაობის უზრუნველყოფა სამზარეულოს სხვა თანამშრომლებთან ერთად;
  • საკვები ან სასმელი პროდუქტების, ინვენტარის და დანადგარების უსაფრთხოდ და სწორად შენახვის წესების ცოდნა და დაცვა;
  • სანიტარულ-ჰიგიენური მოთხოვნების დაცვა სამზარეულოში;
  • სამუშაოს სწრაფად და ეფექტურად შესრულების უნარი.

სავალდებულო მოთხოვნები:
  • გამოციდლება სავალდებულოა მინიმუმ 6 თვიანი კონკრეტულად სუშის მომზადების მიმართულებით,
  • ხარისხის გაუმჯობესებაზე ზრუნვა;
  • სუშების მომზადებისას დადგენილი კალკულაციის დაცვა;
  • სისუფთავის კონტროლი;
  • შეკვეთაზე სწრაფი რეაგირება;
  • ფიზიკური და მენტალური გამძლეობა;
  • შესაბამისი განათლება ჩაითვლება უპირატესობად;
  • მსგავს პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება;
  • სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურის და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპების ცოდნა;
  • კვების სფეროში მიღებული განათლება ჩაითვლება უპირატესობად.


დაინტერესების შემთხვევაში დამატებითი ინფორმაციისთვის დაგვიკავშირდით შემდეგ ნომერზე: +995 577 741661
ან გამოაგზავნეთ თქვენი CV მეილზე, sushikorecruting@gmail.com აუცილებლად მიუთითეთ ველში "Subject" ვაკანსიის დასახელება სუშის მზარეული ან ვოკის მზარეული
გისურვებთ წარმატებებს!
სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია
ნახვები
უნიკალური ნახვები