შემდეგი
02 დეკ - 01 იან
კვების ბლოკის მენეჯერი
თბილისი, დიღმის მასივი, ბოხუას ქ.
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ელ. ფოსტა: hr@gudushauri.ge
ტელეფონი: +995 579 82 83 38
ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია: შესყიდვები
შესყიდვის შეკვეთის მენეჯმენტი წარმოება/ოპერაციები კვების ტექნოლოგია ხარისხის კონტროლი / გარემოს დაცვა / შრომის უსაფრთხოება ხარისხის კონტროლი საკვებსა და სასმელში - ინდუსტრია / სფერო: წარმოება
საკვების წარმოება - გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
- განაკვეთი: სრული განაკვეთი
- დასაქმების ფორმა: ვადიანი კონტრაქტი
- სამუშაოს ადგილმდებარეობა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
დამსაქმებლის მოთხოვნები:
- გამოცდილება აუცილებელია:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):შესყიდვები
შესყიდვის შეკვეთის მენეჯმენტი წარმოება/ოპერაციებიკვების ტექნოლოგია ხარისხის კონტროლი / გარემოს დაცვა / შრომის უსაფრთხოებახარისხის კონტროლი საკვებსა და სასმელში - ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):წარმოება
საკვების წარმოება - გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
- მინიმალური განათლების დონე: სხვა
- ენები: ქართული
შპს ,,აკად. ო. ღუდუშაურის სახელობის ეროვნული სამედიცინო ცენტრი"აცხადებს ვაკანსიას კვების ბლოკის მენეჯერის პოზიციაზე.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
ფუნქცია-მოვალეობები
პიროვნული თვისებები:
დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ, გამოაგზავნოთ თქვენი ავტობიოგრაფია (CV) ელექტრონულ HR@gudushauri.ge , სათაურის ველში მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება ,,კვების ბლოკის მენეჯერი’’ ან დაგვიკავშირდით ნომერზე +995 579-82-83-38
- სასურველია კვების წარმოების, კვების ტექნოლოგიის ან მენეჯმენტის მიმართულებით მიღებული განათლება;
- სასურველია სამუშაო გამოცდილება კვების ბლოკის/საჭმლის მომზადების/მომსახურების სფეროში მენეჯერულ პოზიციაზე;
- სასურველია HACCP სტანდარტების ზოგადი ცოდნა;
- სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების ცოდნა.
ფუნქცია-მოვალეობები
- შეკვეთების ორგანიზება და შესყიდვა; მომწოდებლებთან თანამშრომლობის პროცესების მართვა;
- პროდუქტების ხარისხის კონტროლი და მარაგების ეფექტური მართვა;
- შეკვეთების მიღებისა და გაცემის პროცესების ორგანიზება და მონიტორინგი;
- საკვების მომზადების პროცესის ზედამხედველობა და მართვა;
- კლინიკის სპეციფიკიდან გამომდინარე საკვების პაციენტებისთვის გაცემის პროცესების ზედამხედველობა;
- პაციენტების რაოდენობის ცვლილებების შესახებ ინფორმაციის დროული მიღებისა და გადაცემის უზრუნველყოფა;
- კვების ბლოკის კომერციული ნაწილის მართვა და მონიტორინგი;
- არსებული მენიუს რეცეპტებისა და ტექნოლოგიების ცოდნა, საჭიროების შემთხვევაში მათში ცვლილებების განხორციელება;
- სამზარეულოს თანამშრომლებთან თანამშრომლობა და შეუფერხებელი სამუშაო პროცესის უზრუნველყოფა;
- სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვა;
- ინვენტარიზაციის დაგეგმვა, შესრულება და კონტროლი;
- პერსონალის მართვა — ცვლების კონტროლი, ინსტრუქციების გაცემა და სტანდარტების დაცვაზე პასუხისმგებლობა;
- საგანგებო სიტუაციების მართვა და პრობლემების დროული აღმოფხვრა.
პიროვნული თვისებები:
- შრომისმოყვარე და ენერგიული;
- მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა;
- ორგანიზებული და დეტალებზე ორიენტირებული;
- გუნდური მუშაობის უნარი;
დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ, გამოაგზავნოთ თქვენი ავტობიოგრაფია (CV) ელექტრონულ HR@gudushauri.ge , სათაურის ველში მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება ,,კვების ბლოკის მენეჯერი’’ ან დაგვიკავშირდით ნომერზე +995 579-82-83-38
შესყიდვები
შესყიდვის შეკვეთის მენეჯმენტი
წარმოება/ოპერაციები
კვების ტექნოლოგია
ხარისხის კონტროლი / გარემოს დაცვა / შრომის უსაფრთხოება
ხარისხის კონტროლი საკვებსა და სასმელში
ნახვები
უნიკალური ნახვები