02 დეკ - 01 იან
კვების ბლოკის მენეჯერი
თბილისი, დიღმის მასივი, ბოხუას ქ.
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ტელეფონი: +995 579 82 83 38

ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:

  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია: შესყიდვები შესყიდვის შეკვეთის მენეჯმენტი წარმოება/ოპერაციები კვების ტექნოლოგია ხარისხის კონტროლი / გარემოს დაცვა / შრომის უსაფრთხოება ხარისხის კონტროლი საკვებსა და სასმელში
  • ინდუსტრია / სფერო: წარმოება საკვების წარმოება
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • განაკვეთი: სრული განაკვეთი
  • დასაქმების ფორმა: ვადიანი კონტრაქტი
  • სამუშაოს ადგილმდებარეობა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან

დამსაქმებლის მოთხოვნები:

  • გამოცდილება აუცილებელია:
  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):
    შესყიდვები შესყიდვის შეკვეთის მენეჯმენტი
    წარმოება/ოპერაციები კვების ტექნოლოგია
    ხარისხის კონტროლი / გარემოს დაცვა / შრომის უსაფრთხოება ხარისხის კონტროლი საკვებსა და სასმელში
  • ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):
    წარმოება საკვების წარმოება
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • მინიმალური განათლების დონე: სხვა
  • ენები: ქართული
შპს ,,აკად. ო. ღუდუშაურის სახელობის ეროვნული სამედიცინო ცენტრი"აცხადებს ვაკანსიას კვების ბლოკის მენეჯერის პოზიციაზე.

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
  • სასურველია კვების წარმოების, კვების ტექნოლოგიის ან მენეჯმენტის მიმართულებით მიღებული განათლება;
  • სასურველია სამუშაო გამოცდილება კვების ბლოკის/საჭმლის მომზადების/მომსახურების სფეროში მენეჯერულ პოზიციაზე;
  • სასურველია HACCP სტანდარტების ზოგადი ცოდნა;
  • სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების ცოდნა.

ფუნქცია-მოვალეობები
  • შეკვეთების ორგანიზება და შესყიდვა; მომწოდებლებთან თანამშრომლობის პროცესების მართვა;
  • პროდუქტების ხარისხის კონტროლი და მარაგების ეფექტური მართვა;
  • შეკვეთების მიღებისა და გაცემის პროცესების ორგანიზება და მონიტორინგი;
  • საკვების მომზადების პროცესის ზედამხედველობა და მართვა;
  • კლინიკის სპეციფიკიდან გამომდინარე საკვების პაციენტებისთვის გაცემის პროცესების ზედამხედველობა;
  • პაციენტების რაოდენობის ცვლილებების შესახებ ინფორმაციის დროული მიღებისა და გადაცემის უზრუნველყოფა;
  • კვების ბლოკის კომერციული ნაწილის მართვა და მონიტორინგი;
  • არსებული მენიუს რეცეპტებისა და ტექნოლოგიების ცოდნა, საჭიროების შემთხვევაში მათში ცვლილებების განხორციელება;
  • სამზარეულოს თანამშრომლებთან თანამშრომლობა და შეუფერხებელი სამუშაო პროცესის უზრუნველყოფა;
  • სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვა;
  • ინვენტარიზაციის დაგეგმვა, შესრულება და კონტროლი;
  • პერსონალის მართვა — ცვლების კონტროლი, ინსტრუქციების გაცემა და სტანდარტების დაცვაზე პასუხისმგებლობა;
  • საგანგებო სიტუაციების მართვა და პრობლემების დროული აღმოფხვრა.

პიროვნული თვისებები:
  • შრომისმოყვარე და ენერგიული;
  • მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა;
  • ორგანიზებული და დეტალებზე ორიენტირებული;
  • გუნდური მუშაობის უნარი;

დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ, გამოაგზავნოთ თქვენი ავტობიოგრაფია (CV) ელექტრონულ HR@gudushauri.ge , სათაურის ველში მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება ,,კვების ბლოკის მენეჯერი’’ ან დაგვიკავშირდით ნომერზე +995 579-82-83-38
შესყიდვები
შესყიდვის შეკვეთის მენეჯმენტი
წარმოება/ოპერაციები
კვების ტექნოლოგია
ხარისხის კონტროლი / გარემოს დაცვა / შრომის უსაფრთხოება
ხარისხის კონტროლი საკვებსა და სასმელში
ნახვები
უნიკალური ნახვები