შემდეგი
28 ნოე - 27 დეკ
ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია - ინდუსტრია / სფერო: დასვენება და მოგზაურობა
სტუმართმოყვარეობა, დასვენება, მოგზაურობა და ტურიზმი - გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
- განაკვეთი: სრული განაკვეთი
- დასაქმების ფორმა: ვადიანი კონტრაქტი
- სამუშაოს ადგილმდებარეობა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
- ანაზღაურება: ფიქსირებული 1000
დამსაქმებლის მოთხოვნები:
- სასურველია გამოცდილება:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია - ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):დასვენება და მოგზაურობა
სტუმართმოყვარეობა, დასვენება, მოგზაურობა და ტურიზმი - ენები: ქართული
სასტუმრო ibis budget Tbilisi Center აცხადებს ვაკანსიას მზარეულის პოზიციაზე.
ჩვენი სასტუმრო არის ACCOR-ის – მსოფლიოში წამყვანი სტუმარმასპინძლობის ჯგუფის – ოჯახის წევრი. ჩვენ ვოპერირებთ საერთაშორისო სტანდარტებით, ვქმნით მყუდრო და კომფორტულ გარემოს და ვამაყობთ თბილი და პოზიტიური გუნდით. აქ თითოეულ თანამშრომელს აქვს პერსონალური და პროფესიული განვითარების შესაძლებლობა, რაც გვაძლევს საშუალებას ერთად შევქმნათ საუკეთესო სტუმარმასპინძლობის გამოცდილება.
მისამართი: გიორგი ახვლედიანის ქ. N22, თბილისი
სამუშაო გრაფიკი: თვეში 14-16 დღე
მისამართი: ქ. თბილისი, გიორგი ახვლედიანის N22
ანაზღაურება: 1000 NET
აუცილებელი მოთხოვნები:
ძირითადი მოვალეობა:
პიროვნული თვისებები:
კომპანია დამატებით გთავაზობთ:
ჩვენი სასტუმრო არის ACCOR-ის – მსოფლიოში წამყვანი სტუმარმასპინძლობის ჯგუფის – ოჯახის წევრი. ჩვენ ვოპერირებთ საერთაშორისო სტანდარტებით, ვქმნით მყუდრო და კომფორტულ გარემოს და ვამაყობთ თბილი და პოზიტიური გუნდით. აქ თითოეულ თანამშრომელს აქვს პერსონალური და პროფესიული განვითარების შესაძლებლობა, რაც გვაძლევს საშუალებას ერთად შევქმნათ საუკეთესო სტუმარმასპინძლობის გამოცდილება.
მისამართი: გიორგი ახვლედიანის ქ. N22, თბილისი
სამუშაო გრაფიკი: თვეში 14-16 დღე
მისამართი: ქ. თბილისი, გიორგი ახვლედიანის N22
ანაზღაურება: 1000 NET
აუცილებელი მოთხოვნები:
- სასურველია სამზარეულოში მუშაობის გამოცდილება;
- სანიტარული ნორმების ცოდნა;
- სამზარეულოს პროფესიული ინვენტარისა და აღჭურვილობის გამოყენება;
ძირითადი მოვალეობა:
- ყოველდღიური მენიუსთვის საკვების მომზადებაში მონაწილეობა;
- პროდუქტების სათანადო პირობებში შენახვა და როტაციის წესების დაცვა;
- გამოყენებული პროდუქტების ყოველდღიური აღრიცხვა;
- პროდუქციის ვარგისიანობის კონტროლი და ვადაგასული პროდუქციის ჩამოწერა;
- ჰიგიენური და სანიტარული წესების დაცვა სამუშაო პროცესში;
- HACCP ჟურნალის მონიტორინგი;
- ნარჩენების სწორად შეგროვება/შენახვა;
- სამუშაო სივრცის სისუფთავის უზრუნველყოფა;
- ინვენტარიზაციასა და გენერალურ დალაგებაში მონაწილეობა;
პიროვნული თვისებები:
- ემოციური სტაბილურობა და თავშეკავებულობა;
- პუნქტუალურობა და ორგანიზებულობა;
- დამოუკიდებლად და გუნდურად მუშაობის უნარი;
- სამუშაოს დაგეგმვა და მისი დროულად შესრულება.
კომპანია დამატებით გთავაზობთ:
- ACCOR-ის სასტუმროების ფასდაკლების ბარათი
- ჯანმრთელობის დაზღვევა
- 30%-მდე ბონუსი
- უფასო კვება
დაინტერესებულ პირებს, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ (CV) შემდეგ ელ. მისამართზე: Ana.GULUA@accor.com და გთხოვთ, მიუთითოთ პოზიციის დასახელება.
სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია
ნახვები
უნიკალური ნახვები