სასტუმროს კვებისა და სასმელების დეპარტამენტის თანამშრომელი საგურამოში

თარიღები: 04 ივლ - 02 აგვ
მდებარეობა: მცხეთა სხვა
დასაქმების ფორმა: სრული განაკვეთი
ელ. ფოსტა: Vacancy12@hr.ge
ტურიზმი/სასტუმრო/რესტორანი/კვება:  კონდიტერი მზარეულის თანაშემწე მცხობელი მზარეული

საგურამოში მდებარე სასტუმრო კომპლექსი “Sevsamora Resort & Spa”- აცხადებს ვაკანსიას სასტუმროს კვებისა და სასმელების დეპარტამენტის თანამშრომლის (მზარეული, მზარეულის თანაშემწე, კონდიტერი, მცხობელი, უფროსი მცხობელი) პოზიციაზე.


სამუშაო გრაფიკი: სრული



მზარეულის ძირითადი მოვალეობები;

  • მიაწოდოს გახარჯული ნედლეულის და მასალების ყოველდღიური ჩამოწერები შეფ-მზარეულს.
  • უზრუნველყოს ხარისხიანი და ჯანმრთელობისთვის არა მავნე პროდუქციის წარმოება.
  • საჭიროების შემთხვევაში მიიღოს მონაწილეობა აღწერებში ბუღალტერიის მხრიდან დადგენილ ვადებში. აღწერა ტარდება სამუშაო დღის დაწყებამდე ან მისი დასრულების შემდგომ.
  • შეფ-მზარეულთან ერთად ყოველდღიურად აღრიცხოს მოხმარებული ნედლეული
  • უზრუნველყოს მზა კერძების დროული მიწოდება, შემოსული შეკვეთის ქვითრის საფუძველზე;
  • აკონტროლოს მის მიერ დამზადებული კერძების ხარისხი და გემოვნური თვისებები პირადად.
  • მზარეული ვალდებულია უზრუნველყოს ნედლეულის შენახვის სტანდარტები და ვადები, ასევე მწარმოებლის მიერ მითითებული პირობები;
  • მოახდინოს მზა და ნედლი პროდუქციის დახარისხება, რათა არ მოხდეს ჯვარედინი დაბინძურება;
  • უზრუნველყოს პროდუქციის მარკირება;
  • დროულად მოახდინოს ზემდგომის ინფორმირება რაიმე სახის პრობლემური საკითხის წარმოქმნის შემთხვევაში (შეფ-მზარეული; კვების ბლოკის მენეჯერი);
  • უზრუნველყოს სამზარეულოს სისუფთავე და სურსათის უვნებლობის სტანდარტებთან შესაბამისობა;
  • შეასრულოს უშუალო ხელმძღვანელისგან, სამზარეულოს წარმოების პროცესთან დაკავშირებული ერთჯერადი დავალებები;
  • იმუშაოს გუნდურად. გაუწიოს დახმარება თანამშრომლებს და საჭიროებისამებრ მათი მხრიდანაც მიიღოს დახმარება;
  • უზრუნველყოს დადგენილი მენიუს ზედმიწევნით შესრულება ყველანაირი სახის გადახრების გარეშე:
  • პროპორციები - გაფორმება.
  • მუშა პროცესის შესრულება დადგენილი კალკულაციებით.
  • განახორციელოს (ინვენტარის და სამზარეულოში არსებული ნივთების) სტანდარტების შესაბამისად მოხმარება.

მზარეულის თანაშემწის ძირითადი მოვალეობები:

  • მოახდინოს მზა და ნედლი პროდუქციის დახარისხება, რათა არ მოხდეს ჯვარედინი დაბინძურება;
  • უზრუნველყოს პროდუქციის მარკირება;
  • უზრუნველყოს მზა კერძების დროული მიწოდება, შემოსული შეკვეთის ქვითრის საფუძველზე;
  • აკონტროლოს მის მიერ დამზადებული კერძების ხარისხი და გემოვნური თვისებები პირადად.
  • უზრუნველყოს სამზარეულოს სისუფთავე და სურსათის უვნებლობის სტანდარტებთან შესაბამისობა;
  • შეასრულოს უშუალო ხელმძღვანელისგან, სამზარეულოს წარმოების პროცესთან დაკავშირებული ერთჯერადი დავალებები;
  • დროულად მოახდინოს ზემდგომის ინფორმირება რაიმე სახის პრობლემური საკითხის წარმოქმნის შემთხვევაში (მზარეული; შეფ-მზარეული);

კონდიტერის ძირითადი მოვალეობები:

  • ტკბილი ცომეული ნაწარმისა და დესერტების მომზადება
  • ქართული და ევროპული ტკბილეულის მომზადების ტექნოლოგიების ცოდნა
  • რეცეპტის მიხედვით ტკბილი ცომეული ნაწარმის მოსამზადებლად საჭირო ნედლეულის და პირველადი დამუშავების მეთოდების ზუსტად შერჩევა.
  • მომზადებული ტკბილი ცომეულის მზაობის ზუსტად განსაზღვრა.
  • ტკბილი ცომეული ნაწარმის გაფორმებისა და გაცემის წესებს ზუსტად დაცვა.
  • სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით მზა ტკბილ ცომეულ ნაწარმის შენახვა.
  • რეცეპტის მიხედვით ხილის დესერტების მოსამზადებლად საჭირო ნედლეულსა და პირველადი დამუშავების მეთოდებს ზუსტად შერჩევა.
  • ხილის დესერტების მზაობის ზუსტად განსაზღვრა ორგანოლეპტიკური მეთოდების გამოყენებით.
  • ხილის დესერტების გაფორმების უნარის და გამოცდილების ქონა და გაცემის წესების დაცვა.
  • უზრუნველყოს სამზარეულოს სისუფთავე და სურსათის უვნებლობის სტანდარტებთან შესაბამისობა;
  • უზრუნველყოს მზა კერძების დროული მიწოდება, შემოსული შეკვეთის ქვითრის საფუძველზე;
  • აკონტროლოს მის მიერ დამზადებული კერძების ხარისხი და გემოვნური თვისებები პირადად.



მცხობელის ძირითადი მოვალეობები:

  • ცომეული ნაწარმისა მომზადების ცოდნა.
  • ფქვილოვანი ნაწარმის მომზადების ტექნოლოგიის ცოდნა.
  • შეეძლოს ცომის (საფუარიანი, უსაფუარო, ფენოვანი, ნახევრადფენოვანი, ფხვიერი) სხვადასხვა მეთოდით მომზადება.
  • შეეძლოს ცომის მოსამზადებლად მეთოდის მართებულად შერჩევა.
  • ტემპერატურული რეჟიმის დაცვით გამოცხობის ცოდნა.
  • ცხობის დროის სწორად განსაზღვრა.
  • საცხობი ყალიბისა ან ლანგრის სწორად არჩევა.
  • ცომეულის გულსართის სწორად მომზადება.
  • უზრუნველყოს სამზარეულოს სისუფთავე და სურსათის უვნებლობის სტანდარტებთან შესაბამისობა;
  • შეასრულოს უშუალო ხელმძღვანელისგან, სამზარეულოს წარმოების პროცესთან დაკავშირებული ერთჯერადი დავალებები;
  • უზრუნველყოს მზა პროდუქტის დროული მიწოდება, შემოსული შეკვეთის ქვითრის საფუძველზე;
  • აკონტროლოს მის მიერ დამზადებული კერძების ხარისხი და გემოვნური თვისებები პირადად.

უფროსი მცხობელის ძირითადი მოვალეობები:

  • მოამზადოს Continental Breakfast-ი სტუმრებისთვის სასტუმროს მიერ დადგენილი სტანდარტების შესაბამისად.
  • აკონტროლოს დადგენილი მენიუს ზედმიწევნით შესრულება ყველანაირი სახის გადახრების გარეშე.
  • აკონტროლოს სამზარეულოს და სამზარეულოს თანამშრომლების ჰიგიენა;
  • უზრუნველყოს აღწერები ბუღალტერიის მხრიდან დადგენილ ვადებში.
  • აკონტროლოს ნედლეულის შენახვის სტანდარტები და ვადები, პროდუქციის დახარისხება კატეგორიებად.
  • შეასრულოს უშუალო ხელმძღვანელისგან სამზარეულოს წარმოების პროცესთან დაკავშირებული ერთჯერადი დავალებები.



ძირითადი მოთხოვნები:

  • ევროპული და ქართული სამზარეულოს ცოდნა.
  • საკვების სწრაფად და ხარისხიანად მომზადების უნარი
  • გუნდში მუშაობის უნარი
  • სტრესულ გარემოსა და შეზღუდულ დროში მუშაობის უნარი
  • კანდიდატი უნდა იყოს ორგანიზებული და ენერგიული
  • პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა



პირობები:

  • ანაზღაურება განისაზღვრება კანდიდატის გამოცდილებიდან გამომდინარე. ჩვენ გთავაზობთ კონკურენტუნარიან ანაზღაურებას და მშვიდ, მეგობრულ გარემოს.
  • კომპლექსთან ახლოს საცხოვრებელს უზრუნველყოფს დამქირავებელი.


დაინტერესებულმა კანდიდატებმა რეზიუმე/CV ფოტოსურათით გამოაგზავნეთ მითითებულ ელექტრონულ მისამართზე: Vacancy12@hr.ge წერილის სათაურში მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება.წინააღმდეგ შემთხვევაში განაცხადი არ განიხილება.

გისურვებთ წარმატებებს!

მსგავსი განცხადებები
ცხელი კერძების მზარეული/მემწვადე/აჭარულის მცხობელი

რესტორანი ფუნიკულიორი


09 ივლ - 07 აგვ

დამხმარე მზარეული / ხაჭაპურის მცხობელი

BEERFEST


01 ივლ - 30 ივლ

კონდიტერი/მზარეული

სასტუმრო - იოტა


27 ივნ - 26 ივლ

მეხინკლე / მზარეული ბათუმში

ყაზბეგი +


11 ივლ - 08 აგვ

მზარეული / მზარეულის დამხმარე ბათუმში

აკროპოლი


16 ივლ - 31 ივლ

მზარეული/მემწვადე

რესტორანი ფუნიკულიორი


21 ივნ - 20 ივლ

მზარეული/მეხინკლე

რესტორანი ძველი ქალაქი


28 ივნ - 27 ივლ


NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV