ხარისხის მენეჯერი/დეგუსტატორი
თბილისი
  • სრული განაკვეთი
  • ბაკალავრი
  • 2 - 3 წლამდე
13 სექ - 13 ოქტ
სტანდარტი
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ტელეფონი: +995 577 319 300

„ჯი-ემ-თი გასტრონომია“ აცხადებს ვაკანსიას ხარისხის მენეჯერის/დეგუსტატორის პოზიციაზე.

პოზიციის მდებარეობა: მთაწმინდის ზედა პლატო, „ფუნიკულიორის კომპლექსი“  

 

ძირითადი მოვალეობები: 

აღნიშნული პოზიციის ძირითადი ამოცანაა კერძების დამზადების ხარისხის პროცესის კოორდინირება, კერძების ვიზუალის სტანდარტთან შესაბამისობისა და კერძის გემოვნური თვისებების კონტროლი; 

  • ყოველდღიურად კერძების გემოს, ვიზუალის, ზომის და ხარისხის კონტროლი; 
  • გემოვნური თვისებების შემოწმება პერმანენტულად; 
  • მონიტორინგის შედეგების ანალიზის საფუძველზე ხარვეზების აღმოფხვრის მიზნით რეკომენდაციების წარდგენა; 
  • კერძების დამზადებისთვის საჭირო პროდუქტების, მიღებული ნედლეულის ხარისხის პერიოდული შემოწმება; 
  • მომხმარებელთა კმაყოფილების ხარისხის ყოველდღიური მონიტორინგი და შედეგების ანალიზი; 

 

მოთხოვნები: 

  • განათლება კვების ტექნოლოგიის მიმართულებით - სასურველია; 
  • აღნიშნულ პოზიციაზე ან მზარეულის პოზიციაზე მუშაობის 2 წლიანი გამოცდილება; 
  • სტუმართმასპინძლობის სფეროში მუშაობის გამოცდილება; 

 

დამატებითი ინფორმაცია 

კანდიდატები, რომლებიც აკმაყოფილებენ მოთხოვნებს გაივლიან შერჩევის შემდეგ ეტაპებს: 

  • აპლიკაციების მიღება/გადარჩევა; 
  • გასაუბრება HR დეპარტამენტსა და გენერალურ მენეჯმენტთან; 

 

დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ, გამოაგზავნოთ თქვენი CV შემდეგ ელ.ფოსტაზე: hr@gmtgroup.ge სათაურის ველში მიუთითეთ “ ხარისხის მენეჯერი/დეგუსტატორი- ფუნიკულიორი“.  

ან დაგვიკავშირდით ნომერზე: +995 577 319 300 

გისურვებთ წარმატებას! 

სასტუმრო/რესტორანი/კვება
კვების ტექნოლოგი (Q&A)