ხარისხის კონტროლის მენეჯერი
თბილისი
პური გულიანი
  • სრული განაკვეთი
  • ბაკალავრი
  • 3 - 5 წლამდე
  • ინგლისური
01 სექ - 30 სექ
სტანდარტი
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ტელეფონი: +995 577 319 300

„ჯი-ემ-თი გასტრონომია“  აცხადებს ვაკანსიას ხარისხის კონტროლის მენეჯერის პოზიციაზე.

 

„ჯი-ემ-თი გასტრონომია“ აერთიანებს განსხვავებული კონცეფციის ოთხ სარესტორნო სივრცეს. მის შემადგენლობაში შედის ფუნიკულიორის კომპლექსი, სახაბაზო „პური გულიანი“, გასტრონომიული დუქანი „რიგი“ და „პური გულიანი ექსპრესი“. 

კომპანიის მთავარი ამოცანაა სტუმარმასპინძლობის სფეროში საუკეთესო ხარისხის მომსახურების უზრუნველყოფა, ახალი და მრავალფეროვანი პროექტისა და სერვისის შეთავაზება, ხოლო თანამშრომელთათვის საუკეთესო სამუშაო გარემოს შექმნა.  

პოზიციის მდებარეობა: ზაარბრუკენის მოედანი, „პური გულიანი“, გასტრონომიული დუქანი „რიგი“; 

 

 

   ძირითადი მოვალეობები: 

  • პროდუქციის ხარისხის გაუმჯობესებისთვის სამუშაოების ჩატარება; 
  • ჰიგიენური და სანიტარული მდგომარეობის, სურსათის უვნებლობის, ხარისხის კონტროლი;  
  • პროდუქტის ხარისხის სტანდარტების დაცვის უზრუნველყოფა;  
  • პროდუქტის შეფასების მეთოდების დანერგვა; 
  • სურსათის უვნებლობის სისტემის შეფასების შედეგად, ეფექტური ღoნისძიებების გატარება და რეკომენდაციების შემუშავება;   
  • სურსათის უვნებლობის საფრთხეების ანალიზი;  
  • ჩანაწერების წარმოება-დოკუმენტირების პროცედურების შექმნა; 

 

მოთხოვნები: 

  • განათლება კვების ტექნოლოგიის მიმართულებით ან მომიჯნავე სფეროში; სპეციალური ტრენინგები სურსათის უვნებლობლობისა და ხარისხის მართვის მენეჯმენტში; 

  • აღნიშნულ პოზიციაზე მუშაობის 3 წლიანი გამოცდილება; 

  • სტუმართმასპინძლობის სფეროში მუშაობის გამოცდილება - სასურველია; 

დამატებითი ინფორმაცია 

კანდიდატები, რომლებიც აკმაყოფილებენ მოთხოვნებს გაივლიან შერჩევის შემდეგ ეტაპებს: 

  • აპლიკაციების მიღება/გადარჩევა; 

  • გასაუბრება HR დეპარტამენტსა და გენერალურ მენეჯმენტთან; 

 

დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ, გამოაგზავნოთ თქვენი CV შემდეგ ელ.ფოსტაზე: hr@gmtgroup.ge ან დაგვიკავშრდით ნომერზე: +995 577 319 300 

სათაურის ველში მიუთითეთ “ ხარისხის კონტროლის მენეჯერი“.  

გისურვებთ წარმატებას! 

წარმოება/ოპერაციები
ხარისხის კონტროლი