ცხელი და ცივი კერძების მზარეული
თბილისი
  • სრული განაკვეთი
  • 2 - 3 წლამდე
31 აგვ - დღეს
სტანდარტი
ვაკანსიაზე გამოხმაურება

GASTRONOME -ის ჰოლდინგი დაარსდა 2019 წელს და დღეს უკვე ბაზარზე წარმოდგენილია შვიდი პრემიუმ კლასის დელიკატესების მაღაზიით; SHOP & DINE კონცეფციის რესტორნებით: Bistro by GASTRONOME; Argentinian Steakhouse by GASTRONOME; მეიდანზე ქართული რესტორნით „თამარა “; და კონცეპტუალური შოურუმით Kitchen and Living by GASTRONOME.

 

გასტრონომ ჯგუფის გუნდში ვეძებთ, როგორც ცხელი, ასევე ცივი კერძების მზარეულს.

 

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

  •  სამზარეულოში მუშაობის მინიმუმ 2 წლიანი გამოცდილება
  •  პროფესიული განათლება კულინარიის მიმართულებით
  •  კვების პროდუქტების შენახვისა და დამუშავების ზოგადი სტანდარტების ცოდნა
  •  ჰიგიენისა და სანიტარული ნორმების დაცვის სტანდარტების ცოდნა ფუნქცია-მოვალეობები:
  •  კერძების მომზადება, გემოვნური თვისებებისა და ვიზუალური გაფორმების
  •  სტანდარტების დაცვის უზრუნველყოფა;
  • რეცეპტურის დაცვა.
  •  საჭიროების შემთხვევაში, ცვლილებების შეტანა გაუმჯობესება/დახვეწის მიზნი
  •  გეგმიური ინვენტარიზაციის პროცესში მონაწილეობის მიღება
  •  საკვები პროდუქტების შენახვა და დამუშავება დადგენილი სტანდარტების შესაბამისად;

 

სამუშაო გრაფიკი: სრული, 40 საათი კვირაში.

ლოკაცია : თბილისი

 

დაინტერესების შეთხვევაში გთხოვთ გამოაგზავნოთ თქვენი CV შემდეგ მისამართზე: vacancy@gastronome.ge ;

გთხოვთ, სათაურში აუცილებლად მიუთითოთ ვაკანსიის დასახელება, წინააღმდეგ შემთხვევაში თქვენი განაცხადი არ განიხილება.

სასტუმრო/რესტორანი/კვება
მზარეული