მენეჯერი

თარიღები: 08 სექ - 07 ოქტ
მდებარეობა: თბილისი
დასაქმების ფორმა: სრული განაკვეთი
ხელფასი: 1500
გამოცდილება: 2 - 3 წლამდე
ელ. ფოსტა: hr.viskitchen@gmail.com
სასტუმრო/რესტორანი/კვება:  რესტორნის მენეჯერი

საერთაშორისო სტანდარტებით აღჭურვილი მულტი-ბრენდული ვირტუალური რესტორანი ვის ქიჩენ / Vis Kitchen აცხადებს ვაკანსიას მენეჯერის პოზიციაზე

 

ფუნქცია-მოვალეობები:

  • ნედლეულის და შესაფუთი მასალების მარაგების ნაშთების კონტროლი და შევსების მიზნით შეკვეთების განხორციელება;
  • დისტრიბუტორების მიერ მოწოდებული ნედლეულის მიღების პროცესის მართვა, შესაბამისობის კონტროლი და სააღრიცხვო დოკუმენტების (ზედნადების) შეყვანა საოპერაციო პროგრამაში;
  • შიდა გადაადგილებების გატარება პროგრამაში;
  • ნაშთების ინვენტარიზაცია, შედეგების პროგრამულად აღრიცხვა, უარყოფითი ნაშთების კონტროლი, გასწორება და შესაბამისი ანალიზი;
  • უვარგისი პროდუქციის ჩამოწერის გაკეთება პროგრამულად;
  • წარმოების მონიტორინგი და ხარვეზების აღმოფხვრა;
  • ობიექტის მენიუს მართვა, პროდუქტების და ფასების განახლება, როგორც პარტნიორი კომპანიების პლანშეტებში ასევე საოპერაციო პროგრამაში;
  • საოპერაციო პროგრამაში პროდუქტების და ინგრედიენტების ჩამოწერა, რეცეპტების კონტროლი და განახლება;
  • შემოსული სატელეფონო ზარების პასუხი;
  • საჭიროების შემთხვევაში კლიენტებისთვის სატელეფონო კონსულტაციის გაწევა შეძლებისდაგვარად;
  • პარტნიორი კომპანია Elvis, Glovo, Wolt პლანშეტებიდან შემოსული შეკვეთების დადასტურება;
  • შემოსული შეკვეთების საოპერაციო პროგრამა FINA-ში გატარება;
  • ამობეჭდილი ჩეკბის კონტროლი და სპეციალურ ადგლზე განთავსება;
  • მომზადებული შეკვეთის აგროვება და პარტნიორების კურიერებისთვის გადაცემა;
  • პროგრამულად დღის გახსნის და დახურივის პროცედურის მართვა;

 

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები :

  • სარესტორნო პროგრამა FINA-ში მუშაობის მინიმუმ 2 წლიანი გამოცდილება;
  • რესტორანში ან/და ფასთფუდში მუშაობის მინიმუმ 2 წლიანი გამოცდილება;
  • რესტორანის ორგანიზაციული სტრუქტურის და საოპერაციო პროცესების ცოდნა;
  • ორგანიზებულობა და დროის მენეჯმენტი;
  • ლიდერული და გუნდური მუშაობის უნარები;
  • კვების სფეროში მიღებული განათლება ჩაითველბა უპირატესობად;
  • მარაგების მართვის გამოცდილება;
  • სტრესულ ვითარებაში მუშაობის უნარი;
  • მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა;

 

ჩვენ გთავაზობთ:

  • მეგობრულ სამუშაო გარემოს;
  • კვებით სრულად უზრუნველყოფას
  • კონკურეტულ ანაზღაურებას;
  • კარიერული და პიროვნული ზრდის საშუალებას:
  • ადგილმდებარეობა - თბილისის ცენტრში;
  • ანაზღაურება - 1500 ლარი

 

 

დაინტერესების შემთხვევაში, გთხოვთ, თქვენი CV გამოაგზავნოთ ელექტრონულ მისამართზე: hr.viskitchen@gmail.com და სათაურის ველში მიუთითოთ პოზიციის დასახელება: "რესტორანის მენეჯერი"


მსგავსი განცხადებები
Chinese Restaurant Administration Manager in Batumi

Xize Pan


23 სექ - 22 ოქტ

ადმინისტრატორი / შეკვეთის მიმღები ბათუმში

სუში დეი


31 აგვ - 29 სექ

კაფე-სანაყინეების მენეჯერი

ლუკა პოლარე


27 სექ - 26 ოქტ

კაფე-სანაყინეების მენეჯერი რუსთავში

ლუკა პოლარე


27 სექ - 26 ოქტ

კაფე-სანაყინეების მენეჯერი ქუთაისში

ლუკა პოლარე


27 სექ - 26 ოქტ

მენეჯერი

Grill More


28 სექ - 26 ოქტ

პიცეერის მენეჯერი/მცხობელი

კომპანია x


20 სექ - 19 ოქტ



NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV