შეფ-მზარეული ბათუმში

თარიღები: 28 მაის - 26 ივნ
მდებარეობა: ბათუმი
დასაქმების ფორმა: სრული განაკვეთი
გამოცდილება: 2 - 3 წლამდე
ელ. ფოსტა: careers@legendhotel.ge
სასტუმრო/რესტორანი/კვება:  შეფ-მზარეული

დასახელება:შეფ მზარეული

ადგილმდებარეობა:ბათუმი

ანგარიშვალდებულება:სასტუმროს გენერალური მენეჯერი

 

დამატებითი ბენეფიტები:

კომპანია თანამშრომლებს უზრუნველჰყოფს საცხოვრებელი ადგილით

 

პოზიციის აღწერილობა

შეფ მზარეულის ძირითადი მოვალეობა იქნება სამზარეულოს ყოველდღიური საქმიანობის მართვა, მენიუს შემუშავება და მუდმივი განახლება, თანამშრომლების მონიტორინგი, მათ მუდმივ ტრეინინგზე და განვითარებაზე ორიენტაცია

 

ფუნქცია-მოვალეობები

  • სტუმრებზე ორიენტირებული მენიუს შემუშავება და რეგულარულად შეცვლა სხვადასხვა ტენდენციების გათვალისწინებით
  • სამზარეულოში მიმდინარე ყველა აქტივობის, მათ შორის საკვების მომზადებისა და პრეზენტაციის მომზადების მართვა
  •  საკვები პროდუქტების პირველადი დამუშავების და მათი შენახვის წესების ზედმიწევნით ცოდნა და შესრულება
  • განსაზღვროს მენიუში არსებული კერძების პრეზენტაცია და მონიტორი გაუწიოს სამზარეულოდან გასულ შეკვეთას
  • რესტორნის სამზარეულოს თანამშრომლების მართვა
  • სამზარეულოს დანაკარგის შემცირებაზე მუდმივი ზრუნვა
  • დაამყაროს ეფექტური და პროდუქტიული ურთიერთობა სამზარეულოს თანამშრომლებთან
  • განახორციელოს სამზარეულოს დანადგარების და აღჭურვილობის მონიტორინგი
  • ყოველღიურად აკონტროლოს, რომ თანამშრომლები ატარებდნენ უნიფორმას და იცავდნენ ჰიგიენის ნორმებს
  • რესტორნისთვის კალკულაციების გაკეთება
  • სამზარეულოს პერსონალის და მათი სამუშაო ცვლების კონტროლი
  • მაცივრების სისუფთავის კონტროლი
  • შეკვეთებზე სწრაფი რეაგირება
  • სამზარეულოს თანამშრომლების რეგულარული ტრეინინგი
  • სამზარეულოში ყოველდღიური სისუფთავის კონტროლი
  • აკონტროლოს მარაგები და მოახდინოს სამზარეულოს ინვენტარის დროული შეკვეთა
  • აკონტროლოს სასტუმროს დატვირთულობა, რადგან სწორად განსაზღვროს საჭირო პერსონალი
  • აკონტროლოს შვედური მაგიდების პრეზენტაბელურობა
  • საკვები ან სასმელი პროდუქტების, ინვენტარის და დანადგარების უსაფრთხოდ და სწორად შენახვის წესების ცოდნა და დაცვა
  • სანიტარულ-ჰიგიენური მოთხოვნების დაცვა სამზარეულოში

 

 

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

  • შეფ მზარეულის პოზიციაზე მუშაობის მინიმუმ 2 წლიანი გამოცდილება
  • სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურის და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპების ცოდნა
  • კვების ჰიგიენური სტანდარტების და უსაფრთხოების ცოდნა
  • პრეზენტაბელურობა
  • სტუმრებთან ურთიერთობის უნარი
  • პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა
  • კვების სფეროში მიღებული განათლება ჩაითვლება უპირატესობად

 

 

დაინტერესებულ კანდიდატებს გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ CV ელექტრონულ მისამართზე: careers@legendhotel.ge 2021 წლის 27 ივნისამდე, წერილის სათაურში მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება. წინააღმდეგ შემთხვევაში განაცხადი არ განიხილება.


მსგავსი განცხადებები
Chef De Partie

Hotels & Preference Hualing Tbilisi


18 ივნ - 17 ივლ

Chinese’s cuisine chef

House of Treasure


02 ივნ - 01 ივლ

დემი შეფი ბათუმში

Legend Hotel Batumi


25 მაის - 23 ივნ

მზარეული ბორჯომში

ბორჯომი პალასის სამედიცინო ცენტრი


09 ივნ - 08 ივლ

მთავარი მზარეული შეკვეთილში

Sea-line


02 ივნ - 01 ივლ

სუ შეფი

ტიფლის პალასი


25 მაის - 23 ივნ

სუ შეფი

Vis Kitchen


19 ივნ - 18 ივლ



NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV