წარმოების ტექნოლოგი

თარიღები: 18 თებ - 18 მარ
მდებარეობა: თბილისი
დასაქმების ფორმა: სრული განაკვეთი
ხელფასი: 800 - 1500
განათლება: ბაკალავრი
ელ. ფოსტა: sandomi.hr@gmail.com
წარმოება/ოპერაციები:  ტექნოლოგი

მრავალპროფილური საკონდიტრო კომპანია "სანდომი", რომელიც ბაზარზე 2013 წლიდან ოპერირებს, წარმოდგენილია 9000-მდე ობიექტზე როგორც ფხვიერი, ასევე შოკოლადიანი ნაწარმის მრავალფეროვანი ასორტიმენტით სრული საქართველოს მასშტაბით. საყოველთაო რანჟირების შედეგად პურის წარმოება, საკონდიტრო ნაწარმის შენახვა-წარმოება. შპს "ვასაძის პურს" და ბრენდს -"სანდომი" საერთაშორისო ბიზნეს ასოციაციის მიერ მინიჭებული აქვს წოდება "პერმანენტ ლიდერი"- მსხვილ საწარმოებს შორის. "სანდომის", როგორც კომპანიის მთავარი პრიორიტეტებია- მომხმარებელზე ორიენტირება, - მაღალი ხარისხი, მუდმივი სიახლეები, გუნდური მუშაობის პრინციპი და მინიჭებული ISO 22000 -საერთაშორისო ხარისხის დანერგილი მოთხოვნების მაქსიმალური დაცვა.

შპს "ვასაძის პურის" საკონდიტრო "სანდომი" აცხადებს ვაკანსიას წარმოების ტექნოლოგის პოზიციაზე.

სამუშაო გრაფიკი: სრული
სამუშაო ადგილი: თბილისი, ფონიჭალა.
ანაზღაურება: 800-დან 1500 ლარამდე, კვალიფიკაციის და გამოცდილების მიხედვით.

მოთხოვნები:

  • უმაღლესი განათლება კვების ტექნოლოგის განხრით.
  • სახელმწიფო სტანდარტების და ტექნიკური პირობების მოთხოვნების ცოდნა პროდუქტსა და ნედლეულზე.
  • ხელმძღვანელის სხვადასხვა დავალებების შესრულება
  • მსგავს პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება სასურველია.


უნარები:

  • ანალიტიკური აზროვნების უნარი
  • გუნდური მუშაობის უნარი
  • დისციპლინირებული
  • კომუნიკაბელური
  • დროის ეფექტური მართვის უნარი
  • ორგანიზებული
  • პუნქტუალური
  • დამოუკიდებლად მუშაობის უნარი
  • ვადების დაცვის კონტროლი


სასურველია არამწეველი.

დაინტერესებულმა პირებმა გადმოაგზავნეთ რეზიუმე ქართულ ენაზე, ელ. მისამართზე: sandomi.hr@gmail.com და აუცილებლად სათაურის ველში მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება. დაკავშირება მოხდება მხოლოდ შერჩეულ კანდიდატებთან.


მსგავსი განცხადებები
კვების მრეწველობის ინჟინერი

IDS Borjomi


19 თებ - 07 მარ

რძის პროდუქტების წარმოების სპეციალისტი

სუპერმარკეტი ნატურალი


24 თებ - 20 მარ

ხილის გადამამუშავებელი ქარხნის მთავარი ტექნოლოგი ჩოხატაურში

კახური ტრადიციული მეღვინეობა


16 თებ - 16 მარ

ხორცისა და ძეხვეულის წარმოების ტექნოლოგი ბოლნისში

ABD and Co


03 თებ - 03 მარ



NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV
NoLogoAvailable
დატოვე CV